Първоначално публикувано от thecleaner
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от cec21 Покажи съобщениеКоя е "тая" серия? Блеклайн ли? Има 147 блеклайн, които са голи като пушки и нямат климатроник, мултиволан, темпомат пък камо ли заден парктроникДаже в продажба има една две такива
Колкото до Боми - те имат името на продавач на читави коли в сравнение с другите авто къщи. Но и те ги взимат колите от тържищата в Италия и минават на"оглед-коректор". На времето харесах една 156, лачена отвсякъде, "перфектна". Ма не пожела да запали, а грешките бяха цял списъкLast edited by Alex_26; d.m.y г., 11:37.
Comment
-
Първоначално публикувано от toci12 Покажи съобщениеНякой да има наблюдение върху тази Алфа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=fnjddl
Вчера бихме път Пловдив- София да я гледаме с цел покупка! Изглежда свежа, и добре напудрена! Но само това!!!
1.Скоростите са лешшш.. една предавка не може да се вкара нормално, има и някакви дяволски звуци от скоростната кутия
2. Имал съм две три Алфи-147 от който две 105к.с ее тази вървежа, ако може да се нарече такъв... е точно за 55к.с няма въобще мощност.
3.Предницата на пръв поглед и изглеждаше стегната, но в движение колата се разхождаше като параход из пътя (много нестабилна)
4. Колата работи много неравномерно (оборотите играят между 700-900оборота) след като загрее, както на газ така и на бензин!
5.Липсват половината капаци по двигателя!!! Този които е на катализатора, на пистовия ремък също го няма!!
6.Целият мотор е омаслен, и има стабилен теч на масло от някъде( според момчетата от къщата) е от капака на клапаните!!!
7.Маслото ми се видя много бозаливо!!! Казанчето на охладителната течност е придобило странен цвят и не се вижда охладителната течност. Но на допир бих го определил като мазна вода! Мисля, че е възможно да е смесила някой течности!!!
8. Колата е с един ключ, и не е оригинален. Тоест няма копчета за централно, акумулатора също е пътник, гумите не-стават!!!
Като цяло страшно много неща ме отказаха, и си тръгнах обратно за Пловдив, като след 5 минути получих обаждане от Автокъщата с предложение!! Цитирам... Какви пари ти се дават? Е разбирате, че след всичко което видях, че има и още няма как да имам желание да взема тази кола.
Сега се сетих, че в задната страна тавана беше виснал, и липсва пасажерският сенник.
Това е обективно!!! Всеки сам да реши дали има нужда да гледа колата на живо
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКак разбра,че газовата е аут? Гледал ли си я?
Или пак ей,така си пишем?
Аргументирай се моля!?
-----------
Пай сеее ...EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщениеКолата е пълен кенеф!!!
Вчера бихме път Пловдив- София да я гледаме с цел покупка! Изглежда свежа, и добре напудрена! Но само това!!!
1.Скоростите са лешшш.. една предавка не може да се вкара нормално, има и някакви дяволски звуци от скоростната кутия
2. Имал съм две три Алфи-147 от който две 105к.с ее тази вървежа, ако може да се нарече такъв... е точно за 55к.с няма въобще мощност.
3.Предницата на пръв поглед и изглеждаше стегната, но в движение колата се разхождаше като параход из пътя (много нестабилна)
4. Колата работи много неравномерно (оборотите играят между 700-900оборота) след като загрее, както на газ така и на бензин!
5.Липсват половината капаци по двигателя!!! Този които е на катализатора, на пистовия ремък също го няма!!
6.Целият мотор е омаслен, и има стабилен теч на масло от някъде( според момчетата от къщата) е от капака на клапаните!!!
7.Маслото ми се видя много бозаливо!!! Казанчето на охладителната течност е придобило странен цвят и не се вижда охладителната течност. Но на допир бих го определил като мазна вода! Мисля, че е възможно да е смесила някой течности!!!
8. Колата е с един ключ, и не е оригинален. Тоест няма копчета за централно, акумулатора също е пътник, гумите не-стават!!!
Като цяло страшно много неща ме отказаха, и си тръгнах обратно за Пловдив, като след 5 минути получих обаждане от Автокъщата с предложение!! Цитирам... Какви пари ти се дават? Е разбирате, че след всичко което видях, че има и още няма как да имам желание да взема тази кола.
Сега се сетих, че в задната страна тавана беше виснал, и липсва пасажерският сенник.
Това е обективно!!! Всеки сам да реши дали има нужда да гледа колата на живо
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Прав е ,, Газовата е пълен АУТ!!! видях и стикерчето монтирана е в близката 2008г
Е*аси .. такава дроб сърма ... скоро не бях срещал ..Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Не че нещо колега, ама са щяли да ти е дадът за 3бона.За 147 фейс макар и гола като пушка че и с газово не ти ли е супер ниска и нереална тази ценаБащата взе 1,6тс преди 2 години за 5,500 сложи и газово стъпи му с още хилядарка отгоре ама от тогава до сега само сипва газ и се вози
Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от Ibiza Покажи съобщениеи аз имам интерес за тази но до сега съм ходил да гледам 3,4 алфи от обяви и реално състояние разлика да не кажа от земята до небето ..... и ми се вижда много ниска тази цена странно ми е и за това още не съм се наканил да ходя.
Comment
-
Моля някой колега в района на Бургас, когато има свободно време да погледне тази кола и да драсне едно лично.
Благодаря предварително!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=fqlwoa. Цената е много ниска знам.. Въпроса ми е какво и е за да е такава цената, предвид 17-ките, ниското окачване и е 2.0 не е 1.6.
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеМоля някой колега в района на Бургас, когато има свободно време да погледне тази кола и да драсне едно лично.
Благодаря предварително!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=fqlwoa. Цената е много ниска знам.. Въпроса ми е какво и е за да е такава цената, предвид 17-ките, ниското окачване и е 2.0 не е 1.6.Окачването е леш, без летни гуми, климатик за обслужване...
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеЧовека си е написал в обяватаОкачването е леш, без летни гуми, климатик за обслужване...
Колата е в добро състояние. Има забележки в ходовата част.
Нека все пак някой я огледа и подкара
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеЧовека си е написал в обяватаОкачването е леш, без летни гуми, климатик за обслужване...
П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...Last edited by pyle; d.m.y г., 14:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеДа, но дори и след като смениш носачи, биалети, заредиш климатика и купиш един нов дехидратор си пак едни 1000лв под пазарната цена. Освен това масово на пазара са с 15-ки лети или с тасове..
П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...
Comment
Comment